Gezocht: Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht of Familierecht

Ben je momenteel werkzaam als Kandidaat-Notaris en heb je affiniteit met Ondernemingsrecht danwel Familierecht en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor ons uitstekend aangeschreven notariskantoor in hartje Delft zijn wij namelijk op zoek naar jou. Heb jij de ambitie om toegevoegd notaris te worden? Dan behoort dat absoluut tot de mogelijkheden.

Het kantoor

Notariskantoor E.J.H. Jansen is een kantoor in de historische binnenstad van Delft. Per 1 oktober zullen wij kantoor houden op de Oude Delft 56, een Rijksmonument. Ons team bestaat uit negen mensen. Er worden veel familierecht en onroerend goed zaken behandeld maar ook ondernemingsrechtzaken. Door de grote vraag naar onze diensten zullen wij komend jaar groeien. We lopen voorop in digitalisering en leveren kwaliteit. Op een persoonlijke manier worden cliënten door ons van het allerbeste juridisch advies voorzien.

Je kunt rekenen op ervaren collega’s die jou ondersteunen in de dagelijkse praktijk. Het zijn bijzondere tijden, maar wij zien en hebben er hebben vertrouwen in dat de zaken toenemen.

Het verloop binnen dit kantoor is bijzonder laag en dat is onder andere te danken aan de prettige werksfeer en collegialiteit. Er is een platte organisatiestructuur.

Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat ga je doen?

Als Kandidaat-Notaris ben je verantwoordelijk voor de dossierbehandeling en voor het voeren van cliëntbesprekingen. Jouw verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

  • Zelfstandig aan dossiers werken;
  • (Complexe) aktes opstellen en passeren;
  • Verzorgen van de waarneming indien mogelijk;
  • Voeren van cliëntbesprekingen;
  • Fungeren als één van de aanspreekpunten binnen kantoor;
  • Alle overige notariële werkzaamheden.

Wat zijn je kwaliteiten?

Een afgeronde master Notarieel Recht en het liefst een afgeronde beroepsopleiding. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Engels is een pré, want we hebben veel expats als cliënten) en beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week.

Ons aanbod

De kans om bij een uitstekend aangeschreven notariskantoor aan de slag te gaan. Het salaris is goed en marktconform. Uiteraard kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden die tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek met jou worden besproken. Minimaal één dag thuiswerken zou fijn zijn.

Je komt in een fijn, dynamisch team terecht. Medewerkers staan hier graag voor elkaar klaar en er is sprake van een gezonde werk-privébalans. Bovendien kun jij jezelf blijven ontwikkelen door middel van cursussen die worden aangeboden.

Ben je enthousiast geworden?

Reageer dan op deze vacature. Voor vragen kun je contact opnemen met mevrouw Carola Middelkoop-Bomas: carola@notaris-jansen.nl